canvastavla canvastavla Designa egen handmålad tavla

Handmålade canvastavlor är idag väldigt populärt och vi får hela tiden vackra motiv från kunder som vill få dem handmålade!
Nedan presenteras ett galleri av tavlor som vi på feelhome har utfört samt kommentarer från nöjda kunder. Våra konstnärer är ytterst duktiga, vilket ni även kan observera i detaljerna och färgerna! Låt dig inspireras av dessa handmålade canvastavlor och är det så att ni vill genomföra ett köp kan ni göra det på denna sida.

 

Före:

Efter:

 

 

“Tyckte det var en perfekt idé att få en av mina favoritbilder handmålad när jag såg att detta kunde göras på feelhome. Är inte alls besviken och resultatet överträffade mina förväntningar!”

Familjen A

 

Före:

Handmålade canvastavlor

Efter:

Handmålade canvastavlor

 

 

“Eftersom jag är uppvuxen på Österlen har jag alltid velat ha något på väggen som förmedlar havet och den vackra naturen. Vart jag än letande kunde jag inte hitta något handmålat motiv! Som tur är hittade jag feelhome där jag kunde skicka in ett foto och få en handmålad 200x150cm stor tavla. Jag är oerhört nöjd och mina förväntningar överträffades!”

Camilla

 

Före:

Efter:

 

 

“WOW trodde aldrig den skulle bli så detaljerad och fånga alla konturer. Har definitivt överträffat mina förväntningar och jag är glad att jag tog tillvara på detta fotot och fick det handmålat.”

Denise

 

Före:

Efter:

 

 

“För några år sedan fick jag en bild från en polare med ett par föreställandes indianer. Sedan dess har jag inte kunnat släppa den och beslutade mig för att få den handmålad. Förväntningarna har verkligen överträffats  och jag är oerhört NÖJD! “

Anonym

Efter:

 

 

“En snygg present till min flickvän som uppskattades stort :)”

Khoan

 

Före:

Handmålade canvastavlor

Efter:

Handmålade canvastavlor

 

 

“Jag är jättenöjd och imponerad över min tavla!”

Lotta

 

Före:

Handmålade canvastavlor

Efter:

Handmålade canvastavlor

 

 

“Fick ett minne förverkligat med en handmålad tavla… stort tack för det!”

Anna

 

Före:Handmålade canvastavlor

 

Efter:Handmålade canvastavlor

 

 

 

“Jag älskar min hund och tyckte att det skulle vara en bra idé att få han handmålad!! Resultatet blev super :)”

 

Före:

Handmålade canvastavlor

Efter:

[Handmålade canvastavlor

 

 

“Tyckte att det var en bra idé att få denna bild handmålad på mig och min fru innan vi fick vår första pojke. Kunde ärligt talat inte ha gjorts bättre och den är en vacker syn för ögat”

Tyson

 

Efter:

 

 

“Denna bild betyder extra mycket för mig och det var en present till min syster. Hon skulle nämligen gifta sig och grämde sig över att några av våra släktingar inte kunde närvara. Det jag gjorde var att klippa och klistra lite och feelhome fick sedan ihop denna fantastiska oljemålning. Har aldrig sett något liknande, otroligt att de fick det att se så äkta ut som om alla var där på plats!”

Dalia

 

Före:

Handmålade canvastavlor

Efter:

Handmålade canvastavlor

 

 

“Jag trodde aldrig att jag skulle bli så glad och nöjd som jag blev!
Vilken talang!
Den är så levande och man ser hennes själ igenom den. Helt otroligt.”

Linda