FAQ – Svar på vanliga frågor

Beställningar

Du använder dina rabattkoder genom att ange de när du ska betala för dina varor i kassan. Har du fler än 1 kod kontaktar du oss här och informerar oss detta.

Ja det kan du, skicka bara iväg ett mejl till oss här och beskriv ditt problem.

Ja det kan du, dock får det ske illa kvickt då vi är snabba med att skicka iväg det!

Om du råkat skriva in fel adress ska du ringa oss och meddela oss detta så snabbt som möjligt.

Våra produkter levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar.
Leveransen av beställda oljemålningar är ca 3-5 veckor.

Du får en bekräftelse på din beställning till din e-post med alla specifikationer kring tavlan/tavlorna och vi påbörjar din order.

Betalningar

Betalningen kan ske på olika sätt och dessa hittar du här.

Ni skickar ett mejl till oss med ert ordernummer, och så får ni er faktura.

Returnering av varor

Som kund har du alltid 14 dagars returrätt och öppet köp hos oss, vi följer distanshandelslagen. Skicka alltid med originalförpackningar och använd helst samma påse som du fått varorna i. Vid reklamation av defekt vara, kontakta alltid kundtjänst. OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Kundtjänst kontaktar du här och du läser om våra köpvillkor här

När vi tagit emot varan kommer vi att betala ut pengarna/leverera en ny vara inom 3 arbetsdagar. Vid högsäsong kan det dröja upp till 2-3 veckor innan pengarna är hos dig/du fått en ny vara.

I detta fall behöver du bara skicka tillbaka paketet, och på kvittot som du fått med ska du fylla i rätt storlek/färg. Vi kommer sedan att skicka ett nytt paket när vi fått detta. Proceduren för returnering av vara kan ni även läsa ovan.

Övriga frågor

Absolut kan du det. Handlar det om stora mängder så är vi väldigt generösa med rabatt.

Om du har en blogg och vill skriva om oss så kan du fylla i detta formuläret. Om det är en mindre produkt kommer vi att erbjuda er den gratis om er blogg är populär. Handlar det om en större vara får ni en rabattkod som ni kan använda för att få produkten till ett mycket lägre pris.

Vi har kundservice dygnet runt via mejl och svarar oftast inom 24 timmar.

Canvas är egentligen samma sak som konstnärsduk. Canvas kan vara gjort av både bomull eller linne och även en blandning av de två.

Ni kan själva välja om ni vill ha den uppspänd på en träram eller bara bara canvasduken.

Duken spänns och häftas fast på baksidan av ramen. Därigenom sträcks motivet över kanterna, så att bilden kan hängas upp utan att ramen syns. Du får en färdig uppspänd tavla, ingen byggsats.